Divendres de paparazzi

October 5th, 2007 by defak

Truquen al Departament demanant per un curator de guardia, diuen que hi ha una parella de VIPs a l’entrada del museu als quals els hi ha vingut de gust fer cultura sense avisar i que si algú pot baixar per explicar quatre coses.

Il·lusos, trobar algú treballant a Modern Art un divendres vigília de dilluns festiu diguem que no és fàcil. De 18 persones avui en treballen 6, i d’aquests, només 2 hem trepitjat una universitat. Però no patim, la Cap d’Administració (l’ex de Frank Stella) que treu pit i que diu que ja baixa ella.

La mare que els va parir; no són més guapos perquè no deu ser possible (això sí, els dos primíssims). Em tocaria dir que Ella és per caure de cul, però Ell, Ell és simplement d’un altre planeta. I per cert, m’han recordat que amb aquesta ja són dues les vegades que (a Ell) l’he vist pel museu… No tinc memòria ni per això.

Primer caminaven tranquils, empenyent el cotxet d’un dels seus fills i envoltats d’un discret desplegament de seguretat del MET (ells només porten un forçut a qui no li ha fet gràcia que fes aquesta foto). Evidentment no els conec de res, però semblen molt de peu pla i sense el més mínim gest de superestrella. També semblaven realment interessats per l’art i han demanat especialment veure Expressionisme abstracte i la nova expo de Rembrandt.

Però de seguida ha corregut la veu. Saps qui ha al museu? A que no saps què m’han dit? I ja hi som, staff members apareixent com bolets, adolescents tan excitades com avergonyides no gosant ni treure les càmeres de la funda, els segurates començant a patir… He hagut de marxar abans d’hora, però abans he pogut estrenar la càmera de l’iPhone i estrenar-me també com a blogaire paparazzi.

PS: Pels lents de reflexos, cliqueu aquest enllaç i tindreu més de 8 milions de pistes per endevinar de qui parlo.

Escrit a deTot | 8 Comments »

8 Comentaris

 1. miq Diu:

  Amb la primera frase “parella de VIPs” ja sabia del cert qui eren.
  I la foto?
  ;-)

 2. Rubèn Diu:

  Coi.

 3. oroneta Diu:

  ummmm!!!!!

 4. Flanagan Diu:

  Soc molt lent de reflexos, pensava que parlaves de la Victoria i el Beckham.

 5. miq Diu:

  La Posh Spice i en Becks al Metropolitan?

  OMG!!!!!

 6. Xavi Diu:

  nen nen nen nen nen nen nen nen nen…….

  cada dia t’envejo mes….

 7. Xavi Diu:

  escolta i a mi no m’obririen el museu?

 8. xan Diu:

  Jo, com a recent pare, m’he hagut de fixar que porten el mateix cotxet que jo i en els mateixos colors….

Comenta

Important: Comment moderation is enabled and may delay your comment. There is no need to resubmit your comment.