Comuna

October 12th, 2007 by defak

Anava a fer un d’aquells posts el·laborats i barrocs que desperten disparitat d’opinions entre els lectors (i lectores) d’aquest blog, però al final em sembla molt que optaré per creure aquell tòpic que afirma que una imatge val més que mil paraules.

A Washington Square, el cor d’aquest Chess District tot just descobert, l’ajuntament de Nova York sembla haver-se inspirat en els temps de la Roma Clàssica a l’hora de facilitar el descans fisiològic dels seus ciutadans.

Més que per reduïr costos, i més tenint en compte els habituals de la plaça, sembla clar que s’ha optat per sacrificar la intimitat del necessitat per la seguretat pública.

Ara bé, espero que no et pengin als morros cartells d’aquells que diuen “Si ves algo, di algo”…

Escrit a deTot | 7 Comments »

7 Comentaris

 1. Roi Diu:

  uala nen…no f*cking way!

 2. miq Diu:

  Més val que te’ls pengin als morros els cartells que no pas a una altra banda, oi?

  vuitanta-set, vuitanta-sis, vuitanta-cinc…

 3. martamar Diu:

  molt valent entrant als banys publics de Washington Sq amb la fauna que transita per alla, no? Molt necessitat hauries d’anar, o nomes era per l’interes socio-blogaire?

 4. Pere Buil Diu:

  doncs què vols que et digui… a mi la foto em sembla romàntica i tot. La renúncia a la intimitat fins a aquest punt té un no sé què d’heroic, de retorn als orígens… d’honestedat! Em fa pensar en quan érem petits i pixàvem “en bateria” aviam qui arribava més lluny… total, que ho trobo d’allò més inpirador. No sé si seria massa capaç de defecar en un lloc aixó, però, ho confesso…

 5. Flanagan Diu:

  Pots penjar alguna foto amb usuaris asseguts?

 6. Salvador Diu:

  Ja fa molts anys l’escriptor francès Céline a “Voyage au bout de la nuit” va descriure aquests llocs de New York. I recordo haver llegit un comentari de l’escriptor espanyol Jardiel Poncela dels anys 30 sobre el mateix tema.

 7. defak Diu:

  Caram Pere i Salvador, quina manera més elegant de lligar aquest delicat post amb reflexions i referències d’alçada… Gràcies tu…

  Martamar, per sort meva tot era interès socio-blogaire, ja feia mesos que el tenia pendent aquest.

Comenta

Important: Comment moderation is enabled and may delay your comment. There is no need to resubmit your comment.