Presentació de l’Editorial Tria a València

February 5th, 2010 by defak

Editorial Tria llibres

Avui, divendres 5 de febrer, a les 20:00 h, al local Ca Revolta (Santa Teresa, 10) de València, presentarem el nostre projecte editorial i dos dels cinc primers títols del catàlegEl cop de la bala / A joc de daus, de Josep Lluís Roig, i Memòria fòssil, de Bernat Nadal.

Jo hi seré, i faré una de les coses que darrerament se’m donen millor, explicar l’aventura da Tria a qui em vulgui escoltar :-)

M’acompanyarà, i en certa manera em farà d’amfitrió, l’escriptor valencià Josep Lluís Roig. Per acabar de tancar el cercle, se’ns afegirà el poeta mallorquí  Bernat Nadal. Tots dos parlaran dels seus llibres, que formen part de les col·leccions “Tria de Teatre” i “Tria de Poesia”, respectivament.

Ens hi veiem?

Escrit a deTot | 1 Comment »

1 Comentari

  1. bruno (zrh) Diu:

    Ojala “ens hi veiem”!
    Que sea un exito!
    Adeu.

Comenta

Important: Comment moderation is enabled and may delay your comment. There is no need to resubmit your comment.