Benvingut a Tria, Oriol

February 25th, 2010 by defak

Ho deia l’altre dia, Tria és un projecte obert i participatiu que ha tingut la sort de saber engrescar a un fabulós  grup de persones amb l’objectiu comú de tirar endavant una editorial singular entestada en demostrar que “les coses” poden fer-se d’una altra manera.

L’últim en sumar-se a l’aventura (de moment) és l’Oriol Malet, artista i il·lustrador extraordinari que acaba d’assumir les funcions de Director d’art de l’editorial amb un entusiasme tan estimulant com necessari.

L’Oriol és un professional que col·labora regularment amb La Vanguardia, Time Out i Benzina, que ha dissenyat els CDs de Mística domèstica de Roger Mas, Shaman de Thrifasic i que ens ha regalat la vista amb infinitat de projectes paral·lels que fan patir pels seus bioritmes…

Els llibres del pròxim llançament de Tria (com no, coincidiran amb Sant Jordi) ja deixaran veure la seva mà. Gràcies al talent de l’Oriol anirem un pas més enllà i augmentarem el valor de les propostes que llencem a la incertesa del judici dels qui es feu confiança.

Sumar complicitats, sacrificar diumenges i hores de son, debatre excels i manuscrits, intuir que les coses encaixen quan han d’encaixar… Compartir un projecte, combarte la desídia, rebre amb els braços oberts la generositat plasmada en els mil matisos d’uns dibuixos que esperen ser llegits.

Escrit a Editorial Tria | 1 Comment »

1 Comentari

  1. miq Diu:

    L’Oriol és una gran incorporació a l’equip de Tria! Fa il·lusió formar-ne part i poder compartir projecte amb tots vosaltres.

Comenta

Important: Comment moderation is enabled and may delay your comment. There is no need to resubmit your comment.