Presentació novetats d’estiu de Tria!

July 13th, 2010 by defak

Editorial Tria llibres

Avui, dimarts 13 de juliol, a les 19:00 h, al local Bento In&Out (Balmes, 186) de Barcelona, presentarem en societat els 4 nous títols de Tria.

Avancem amb pas ferm i sumem al nostre catàleg quatre excel·lents propostes per aquest estiu. Destaca el llançament de la col·lecció de Narrativa, amb una gran novel·la, Conta’m la veritat sobre l’amor, de Santiago Forné, i on el títol remet a Auden, no a Corín Tellado :-)

També presentem el nostre primer audiollibre, un gran poemari de Sara Bailac, Vénen turbulències, que és la primera novetat de l’estat publicada simultàniament en tres formats: paper, ebook i audiollibre.

Pels qui ja conec (i no diré noms) hi haurà cava, sucs, aigueta fresca i pica-pica, o sigui que què mes voleu! Evidentment podreu demanar als autors que us signin els llibres que tots comprareu i, els pocs que encara no ho hague fet, podreu fer-vos socis de l’editorial per una minsa quota de 20 euricos l’any :-)

Ens hi veiem?

Escrit a deTot | 1 Comment »

1 Comentari

  1. Oriol Diu:

    Jo vull que en d’Efak actualizi més sovint el seu blog al nivell de comentaris personals que solia mantenir.

Comenta

Important: Comment moderation is enabled and may delay your comment. There is no need to resubmit your comment.